OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvor mye koster frakten dit jeg bor?

For de fleste varer koster det maks kr 590,- levert på døren. Postnummer 8000-9999 koster frakten kr 890.-

 

Jeg ønsker å se møblene før jeg kjøper, kan jeg det?

Pr i dag har vi ikke noe showroom, kun et lager.Men du står fritt til å komme innom og se på materialet og kvaliteten til møbler levert fra Frankrike. Husk at mange av våre varer har 3-4 ukers leveringstid da de kommer rett fra fabrikken.

 

Hvor holder dere til?

Vi har lager i Drammen i underetasjen av Lekeland. Lageradressen er Hotvettaleen 6, 3018 Drammen.Hvis du ønsker å besøke oss er det viktig å ringe for avtale på forhånd siden lageret av og til er ubetjent.Besøkelsestiden på lager er hverdager 9 – 21 og lørdager 10 – 16. Må alltid avtales på forhånd.Husk at mange av våre varer har 3-4 ukers leveringstid da de kommer rett fra fabrikken.

 

 Vi har kjøpt varer og ønsker å komme og hente de, når kan vi komme?

Hvis du har handlet hos oss og vil hente varene er det viktig at du kontakter oss på forhånd enten på telefon 94 181 980 eller mail post@franskemobler.no for å avtale dette.

 

Jeg har fått en skadet vare, hva gjør jeg?

Hvis du har fått varer som er transportskadet eller noe lignende er det viktig at du tar bilder av skadene og sender en mail til post@franskemobler.no slik at reklamasjons avdelingen raskest mulig kan ta tak i saken. Dette må skje senest innen 5 dager etter at varene er mottatt.

 

Jeg ønsker å kjøpe varer med betalingsutsettelse, hvordan gjør jeg det?

 

Kjøp nå – betal etter levering

 

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

 

 • Få alltid varen hjem før du betaler
 • Alltid 14 dagersbetalingsfrist
 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
 • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
 • Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no
 • Mulighet for delbetalinger

 

Et fakturagebyr på 0 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 65,00 kr og en forsinkelsesrente på 9,25 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

 

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

 

Konto – delbetal i ditt eget tempo!

 

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

 

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

 

 • Få alltid hjem varen før du betaler
 • Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
 • Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
 • Kjøp nå – betal i slutten av neste måned
 • Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp
 • Du kan når som helst betale hele beløpet

 

Ved for eksempel et kjøp på 10000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22 % hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11771 kr med 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum 95 kr per måned.

 

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk.

 

Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt fødselsnummer er også ditt kundenummer hos Klarna. Dersom du ikke velger å gå inn på kontoavtalen du får sendt til din folkeregistrerte adresse, så gjelder likevel avsnittet om fakturavilkår i de allmenne kontovilkårene, se linken under.

 

Allmenne vilkår finner du her